2014. február 5., szerda

DAGANAT ÉS C VITAMIN


Több mint 30 évvel ezelőtt a Nobel-díjas Linus Pauling és Ewan Cameron, MD. skót ráksebész bizonyította azt a tényt, hogy naponta 10000 mg C-vitamin lelassította a rák terjedését tizenhárom betegnél – akiket a hagyományos orvoslás hagyott volna meghalni.
A C-vitamin gyógyerejében hívő Linus Pauling ellátogatott a “National Cancer Institute”-ba, a Nemzeti Rák Intézetbe, ahonnan szisztematikusan elhessegették és nevetség tárgyává tették. Továbbá, egy gyors látogatás az “American Cancer Society”-ba vagy bármely más gyógyszeriparilag vezérelt honlapra felfedi azt, hogy mennyire nincs jelen az őszinteség a C-vitamin hatásosságáról szóló tanulmányokban rákos betegek esetén. Az oktatás egyoldalúsága és szűk köre miatt az orvosok agymosásával elhitetik velük is, hogy a műtét, a kemoterápia és a sugárzás az egyetlen “ésszerű” megközelítés a daganatok kezelésében.
Szerencsére egyre nagyobb (és megállíthatatlan) mozgalom van jelen annak érdekében, hogy az emberek ismeretei bővüljenek a C-vitaminnal kapcsolatban. A biokémikus Irwin Stone: “The Healing Factor” ( A gyógyító faktor), Linus Pauling és Ewan Cameron, MD: “Cancer and Vitamin C” ( A rák-és C-vitamin) és még sok más nagy C-vitamin szakértő: dr. William McCormick, Fredrick Klenner, Ronald Hunninghake – munkái bizonyítékokat szolgáltatnak erre.